In memoriam Jan Slof

Op 6 januari is Jan Slof overleden. Jan is jaren actief geweest in diverse functies voor de VZBI. Omstreeks 1975 is hij lid geworden van het bestuur en heeft daar vanaf 1989 de rol van vice-voorzitter vervuld totdat hij enige jaren geleden besloot dat het genoeg was geweest. Bij het neerleggen van zijn bestuursfunctie is Jan tot erelid benoemd.

Naast zijn rol in het bestuur is Jan samen met Hennie Kalmijn (SER) de geestelijk vader van de Westrijddag in de huidige vorm.

Op maandag 13 januari heeft de crematie plaatsgevonden.

Wij wensen Fenny, familie en vrienden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten. Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag..

Lees meer

Twee nieuwe bestuursleden

In de ledenvergadering op 10 maart 2020 werden door het bestuur een tweetal nieuwe bestuursleden voorgedragen. Een nieuwe penningmeester – Maurice Luiten werkzaam bij MN. Een nieuwe secretaris – Trudie..

Lees meer

Afscheid tweetal bestuursleden Bart Leentvaar en Ab van der Hilt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, nl. Bart Leentvaar en Ab van der Hilt. Bart vervulde al vele jaren de functie van penningmeester. De laatste..

Lees meer