In memoriam Jan Slof

Op 6 januari is Jan Slof overleden. Jan is jaren actief geweest in diverse functies voor de VZBI. Omstreeks 1975 is hij lid geworden van het bestuur en heeft daar vanaf 1989 de rol van vice-voorzitter vervuld totdat hij enige jaren geleden besloot dat het genoeg was geweest. Bij het neerleggen van zijn bestuursfunctie is Jan tot erelid benoemd.

Naast zijn rol in het bestuur is Jan samen met Hennie Kalmijn (SER) de geestelijk vader van de Westrijddag in de huidige vorm.

Op maandag 13 januari heeft de crematie plaatsgevonden.

Wij wensen Fenny, familie en vrienden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente nieuwsberichten

Bericht van onze voorzitter Tom Jooren

Beste leden van onze VZBI, Er is een tijd van komen en gaan. Na drie periodes van 4 jaar als voorzitter van de VZBI, heb ik het bestuur geïnformeerd om..

Lees meer

BHV Wedstrijddag 2023

Door omstandigheden is helaas de annulering voor de wedstrijddag 2022 niet op de website vermeld. De belanghebbenden waren wel per mail geïnformeerd. Onze welgemeende excuses aan diegenen die zich verheugden..

Lees meer

Ook de VZBI BHV wedstrijddag van 15 april 2021 kan niet door gaan

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Wij hopen dat u allen tot nu toe uw gezondheid heeft kunnen bewaren. En we spreken bij deze de verlate nieuwjaarswens uit dat..

Lees meer