Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten.

Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag plaats in het lopende jaar. Het zijn dan ook bijzondere omstandigheden waardoor de overheid een aantal maatregelen heeft moeten uitvaardigen. Een daarvan “Evenementen met een vergunnings- en meldplicht worden verboden tot 1 juni 2020” heeft direct gevolgen voor onze wedstrijddag. Met circa 240 aanwezigen voldoen wij daar aan. Wij kunnen dan ook voorlopig geen uitsluitsel geven of en zo ja wanneer er nog in 2020 een wedstrijddag zou kunnen plaatsvinden.

Mede door de komende zomerperiode – maanden juli en augustus traditionele vakantiemaanden – ontstaat er onvoldoende ruimte om alle voorbereidingen goed te kunnen afronden om de wedstrijddag rimpelloos te laten verlopen. Vandaar dat wij tot dit besluit zijn gekomen.

In goed overleg met onze gastheer G4S Training & Safety hebben wij wel een nieuwe datum voor 2021 kunnen vaststellen, nl. donderdag 15 april. Zet deze datum alvast in de agenda! Meerdere informatie over de wedstrijddag vindt u op de aparte BHV wedstrijddag pagina op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Twee nieuwe bestuursleden

In de ledenvergadering op 10 maart 2020 werden door het bestuur een tweetal nieuwe bestuursleden voorgedragen. Een nieuwe penningmeester – Maurice Luiten werkzaam bij MN. Een nieuwe secretaris – Trudie..

Lees meer

Afscheid tweetal bestuursleden Bart Leentvaar en Ab van der Hilt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, nl. Bart Leentvaar en Ab van der Hilt. Bart vervulde al vele jaren de functie van penningmeester. De laatste..

Lees meer

Annuleren BHV Wedstrijddag 2020

  Wegens het Corona Virus hebben wij moeten besluiten de BHV Wedstrijddag 2 april 2020 te annuleren.   Uiteraard volgt de VZBI  de richtlijnen van het RIVM en in navolging..

Lees meer