Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten.

Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag plaats in het lopende jaar. Het zijn dan ook bijzondere omstandigheden waardoor de overheid een aantal maatregelen heeft moeten uitvaardigen. Een daarvan “Evenementen met een vergunnings- en meldplicht worden verboden tot 1 juni 2020” heeft direct gevolgen voor onze wedstrijddag. Met circa 240 aanwezigen voldoen wij daar aan. Wij kunnen dan ook voorlopig geen uitsluitsel geven of en zo ja wanneer er nog in 2020 een wedstrijddag zou kunnen plaatsvinden.

Mede door de komende zomerperiode – maanden juli en augustus traditionele vakantiemaanden – ontstaat er onvoldoende ruimte om alle voorbereidingen goed te kunnen afronden om de wedstrijddag rimpelloos te laten verlopen. Vandaar dat wij tot dit besluit zijn gekomen.

In goed overleg met onze gastheer G4S Training & Safety hebben wij wel een nieuwe datum voor 2021 kunnen vaststellen, nl. donderdag 15 april. Zet deze datum alvast in de agenda! Meerdere informatie over de wedstrijddag vindt u op de aparte BHV wedstrijddag pagina op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Ook de VZBI BHV wedstrijddag van 15 april 2021 kan niet door gaan

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Wij hopen dat u allen tot nu toe uw gezondheid heeft kunnen bewaren. En we spreken bij deze de verlate nieuwjaarswens uit dat..

Lees meer

Nieuws over de organisatie van de wedstrijddag 2021

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Het jaar 2020 is in vele opzichten een uniek jaar. Wij hopen dat jullie persoonlijk en jullie naasten er zo goed mogelijk ongeschonden..

Lees meer

Twee nieuwe bestuursleden

In de ledenvergadering op 10 maart 2020 werden door het bestuur een tweetal nieuwe bestuursleden voorgedragen. Een nieuwe penningmeester – Maurice Luiten werkzaam bij MN. Een nieuwe secretaris – Trudie..

Lees meer