Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten.

Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag plaats in het lopende jaar. Het zijn dan ook bijzondere omstandigheden waardoor de overheid een aantal maatregelen heeft moeten uitvaardigen. Een daarvan “Evenementen met een vergunnings- en meldplicht worden verboden tot 1 juni 2020” heeft direct gevolgen voor onze wedstrijddag. Met circa 240 aanwezigen voldoen wij daar aan. Wij kunnen dan ook voorlopig geen uitsluitsel geven of en zo ja wanneer er nog in 2020 een wedstrijddag zou kunnen plaatsvinden.

Mede door de komende zomerperiode – maanden juli en augustus traditionele vakantiemaanden – ontstaat er onvoldoende ruimte om alle voorbereidingen goed te kunnen afronden om de wedstrijddag rimpelloos te laten verlopen. Vandaar dat wij tot dit besluit zijn gekomen.

In goed overleg met onze gastheer G4S Training & Safety hebben wij wel een nieuwe datum voor 2021 kunnen vaststellen, nl. donderdag 15 april. Zet deze datum alvast in de agenda! Meerdere informatie over de wedstrijddag vindt u op de aparte BHV wedstrijddag pagina op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

BHV Wedstrijddag 2023

Gisteren hebben we dan eindelijk weer onze VZBI Wedstrijddag kunnen houden. Het is een fantastische dag geworden met een goede sfeer, lekker eten en mooie winnaars. De inzet van de..

Nieuwjaarswensen 2023

Het bestuur van de VZBI wenst iedereen een goed, gezond en veilig 2023. De wedstrijdcommissie staat in 2023 voor jullie klaar om een uitdagende, leerzame maar vooral ook een leuke..

BHV Wedstrijddag 2023

Beste leden, Afgelopen week is de Wedstrijdcommissie voor de eerst keer sinds lange tijd weer bij elkaar geweest om de BHV Wedstrijddag voor 2023 te bespreken. Alle seinen staan op..