BHV Wedstrijddag 2023

Gisteren hebben we dan eindelijk weer onze VZBI Wedstrijddag kunnen houden. Het is een fantastische dag geworden met een goede sfeer, lekker eten en mooie winnaars.

De inzet van de deelnemende ploegen, juryleden en lotussen/figuranten waren weer geweldig. Zo fijn weer om het plezier bij iedereen te zien. Onze dank daarvoor. 

Binnenkort worden de foto’s gepubliceerd op https://bhv-wedstrijddag.nl/. Hieronder alvast een klein voorproefje van de winnaars van de Wisseltrofeeën voor de BHV en EHBO alsmede de trotse winnaar van de prijs voor de beste ploegleider. 

Noteer ook alvast de datum in de agenda voor de aankomende BHV wedstrijddag – 11 april 2024 op de vertrouwde locatie bij G4S te Zoetermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Nieuwjaarswensen 2023

Het bestuur van de VZBI wenst iedereen een goed, gezond en veilig 2023. De wedstrijdcommissie staat in 2023 voor jullie klaar om een uitdagende, leerzame maar vooral ook een leuke..

BHV Wedstrijddag 2023

Beste leden, Afgelopen week is de Wedstrijdcommissie voor de eerst keer sinds lange tijd weer bij elkaar geweest om de BHV Wedstrijddag voor 2023 te bespreken. Alle seinen staan op..

Bericht van onze voorzitter Tom Jooren

Beste leden van onze VZBI, Er is een tijd van komen en gaan. Na drie periodes van 4 jaar als voorzitter van de VZBI, heb ik het bestuur geïnformeerd om..