BHV Wedstrijddag 2023

Beste leden,

Afgelopen week is de Wedstrijdcommissie voor de eerst keer sinds lange tijd weer bij elkaar geweest om de BHV Wedstrijddag voor 2023 te bespreken. Alle seinen staan op groen! Zeer binnenkort worden de uitnodigingen naar onze leden verstuurd en de bevestigingen naar de deelnemende ploegen. Ook gaat er gecommuniceerd w0rden met de overige stakeholders zoals juryleden, lotussen en anderen. Houd voor verdere  informatie onze website in de gaten; de teller tikt langzaam af naar 13 april 2023.

Wij hebben er erg veel zin in. Jullie hopelijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Bericht van onze voorzitter Tom Jooren

Beste leden van onze VZBI, Er is een tijd van komen en gaan. Na drie periodes van 4 jaar als voorzitter van de VZBI, heb ik het bestuur geïnformeerd om..

Lees meer

BHV Wedstrijddag 2023

Door omstandigheden is helaas de annulering voor de wedstrijddag 2022 niet op de website vermeld. De belanghebbenden waren wel per mail geïnformeerd. Onze welgemeende excuses aan diegenen die zich verheugden..

Lees meer

Ook de VZBI BHV wedstrijddag van 15 april 2021 kan niet door gaan

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Wij hopen dat u allen tot nu toe uw gezondheid heeft kunnen bewaren. En we spreken bij deze de verlate nieuwjaarswens uit dat..

Lees meer