Bericht van de voorzitter

Beste leden van de VZBI en BHV supporters,

 

Trots ben ik om voor de eerste maal content te geven voor onze prachtige nieuwe website!

Fris, overzichtelijk en interessant nieuws zoals de resultaten van onze enquête en wat nu de vervolgstappen zijn. Niet onbelangrijk was jullie mening in deze en sommigen gaven aan wat te willen doen voor onze vereniging. Voor degenen die dat betreft zullen jullie door Steffie Chaudron worden benaderd.

Daarnaast ben ik trots om te kunnen meedelen dat wij twee nieuwe kandidaat bestuursleden welkom heten. We hebben een vervanger gevonden voor onze trouwe Bart, die altijd op de penningen was nl. Maurice Luiten van MN services als kandidaat penningmeester. En een vervangster voor Ab, die een aantal jaar de trouwe secretaris van onze vereniging was, nl. Trudie Meneaotto-Don van Siemens als kandidaat secretaris.  Beiden zullen tot aan de ALV 2020 aanschuiven bij de bestuursvergaderingen en zullen zichzelf via onze website voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit “jonge bloed”, met frisse ideeën onze vereniging een boost kunnen geven, en dat zij met instemming van de leden bij de ALV hun plekje binnen ons bestuur kunnen innemen.

Tevens zijn ze beiden enthousiaste BHV-ers die ook aan de wedstrijden voor hun bedrijf zullen deelnemen.

Voor mijzelf heb ik besloten om nog even als voorzitter aan te blijven daar ik met 1 februari 2020 met prepensioen ga, na ruim 40 jaar bij Siemens.

Het bestuur zegt daar blij mee te zijn!!!

Hartelijke groet,

Tom

Voorzitter VZBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente nieuwsberichten

Bericht van onze voorzitter Tom Jooren

Beste leden van onze VZBI, Er is een tijd van komen en gaan. Na drie periodes van 4 jaar als voorzitter van de VZBI, heb ik het bestuur geïnformeerd om..

Lees meer

BHV Wedstrijddag 2023

Door omstandigheden is helaas de annulering voor de wedstrijddag 2022 niet op de website vermeld. De belanghebbenden waren wel per mail geïnformeerd. Onze welgemeende excuses aan diegenen die zich verheugden..

Lees meer

Ook de VZBI BHV wedstrijddag van 15 april 2021 kan niet door gaan

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Wij hopen dat u allen tot nu toe uw gezondheid heeft kunnen bewaren. En we spreken bij deze de verlate nieuwjaarswens uit dat..

Lees meer