Bericht van de voorzitter

Beste leden van de VZBI en BHV supporters,

 

Trots ben ik om voor de eerste maal content te geven voor onze prachtige nieuwe website!

Fris, overzichtelijk en interessant nieuws zoals de resultaten van onze enquête en wat nu de vervolgstappen zijn. Niet onbelangrijk was jullie mening in deze en sommigen gaven aan wat te willen doen voor onze vereniging. Voor degenen die dat betreft zullen jullie door Steffie Chaudron worden benaderd.

Daarnaast ben ik trots om te kunnen meedelen dat wij twee nieuwe kandidaat bestuursleden welkom heten. We hebben een vervanger gevonden voor onze trouwe Bart, die altijd op de penningen was nl. Maurice Luiten van MN services als kandidaat penningmeester. En een vervangster voor Ab, die een aantal jaar de trouwe secretaris van onze vereniging was, nl. Trudie Meneaotto-Don van Siemens als kandidaat secretaris.  Beiden zullen tot aan de ALV 2020 aanschuiven bij de bestuursvergaderingen en zullen zichzelf via onze website voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit “jonge bloed”, met frisse ideeën onze vereniging een boost kunnen geven, en dat zij met instemming van de leden bij de ALV hun plekje binnen ons bestuur kunnen innemen.

Tevens zijn ze beiden enthousiaste BHV-ers die ook aan de wedstrijden voor hun bedrijf zullen deelnemen.

Voor mijzelf heb ik besloten om nog even als voorzitter aan te blijven daar ik met 1 februari 2020 met prepensioen ga, na ruim 40 jaar bij Siemens.

Het bestuur zegt daar blij mee te zijn!!!

Hartelijke groet,

Tom

Voorzitter VZBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

BHV Wedstrijddag 2023

Gisteren hebben we dan eindelijk weer onze VZBI Wedstrijddag kunnen houden. Het is een fantastische dag geworden met een goede sfeer, lekker eten en mooie winnaars. De inzet van de..

Nieuwjaarswensen 2023

Het bestuur van de VZBI wenst iedereen een goed, gezond en veilig 2023. De wedstrijdcommissie staat in 2023 voor jullie klaar om een uitdagende, leerzame maar vooral ook een leuke..

BHV Wedstrijddag 2023

Beste leden, Afgelopen week is de Wedstrijdcommissie voor de eerst keer sinds lange tijd weer bij elkaar geweest om de BHV Wedstrijddag voor 2023 te bespreken. Alle seinen staan op..