Afscheid tweetal bestuursleden Bart Leentvaar en Ab van der Hilt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, nl. Bart Leentvaar en Ab van der Hilt.

Bart vervulde al vele jaren de functie van penningmeester. De laatste jaren bekleedde hij deze rol al ad interim, naarstig op zoek naar een opvolger. Dat laatste is nu dan gelukt. Wel blijft Bart aan als lid van de Wedstrijdcommissie.

Ab heeft de laatste 3 jaar de functie van secretaris vervuld, waarbij hij een zeer actieve rol had tijdens de fusiebesprekingen.

De VZBI bedankt beide bestuursleden voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij zijn in het zonnetje gezet met een mooi presentje en een prachtige bos bloemen.

Cadeau Ab

Afscheid Ab als secretaris

Cadeau Bart

Afscheid Bart als penningmeester

Cadeau

Afscheid Bart als penningmeester en Ad als secretaris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Ook de VZBI BHV wedstrijddag van 15 april 2021 kan niet door gaan

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Wij hopen dat u allen tot nu toe uw gezondheid heeft kunnen bewaren. En we spreken bij deze de verlate nieuwjaarswens uit dat..

Lees meer

Nieuws over de organisatie van de wedstrijddag 2021

Geachte leden en vrienden van de VZBI, Het jaar 2020 is in vele opzichten een uniek jaar. Wij hopen dat jullie persoonlijk en jullie naasten er zo goed mogelijk ongeschonden..

Lees meer

Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten. Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag..

Lees meer