Afscheid tweetal bestuursleden Bart Leentvaar en Ab van der Hilt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, nl. Bart Leentvaar en Ab van der Hilt.

Bart vervulde al vele jaren de functie van penningmeester. De laatste jaren bekleedde hij deze rol al ad interim, naarstig op zoek naar een opvolger. Dat laatste is nu dan gelukt. Wel blijft Bart aan als lid van de Wedstrijdcommissie.

Ab heeft de laatste 3 jaar de functie van secretaris vervuld, waarbij hij een zeer actieve rol had tijdens de fusiebesprekingen.

De VZBI bedankt beide bestuursleden voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij zijn in het zonnetje gezet met een mooi presentje en een prachtige bos bloemen.

Cadeau Ab

Afscheid Ab als secretaris

Cadeau Bart

Afscheid Bart als penningmeester

Cadeau

Afscheid Bart als penningmeester en Ad als secretaris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

BHV Wedstrijddag 2023

Gisteren hebben we dan eindelijk weer onze VZBI Wedstrijddag kunnen houden. Het is een fantastische dag geworden met een goede sfeer, lekker eten en mooie winnaars. De inzet van de..

Nieuwjaarswensen 2023

Het bestuur van de VZBI wenst iedereen een goed, gezond en veilig 2023. De wedstrijdcommissie staat in 2023 voor jullie klaar om een uitdagende, leerzame maar vooral ook een leuke..

BHV Wedstrijddag 2023

Beste leden, Afgelopen week is de Wedstrijdcommissie voor de eerst keer sinds lange tijd weer bij elkaar geweest om de BHV Wedstrijddag voor 2023 te bespreken. Alle seinen staan op..