Afscheid tweetal bestuursleden Bart Leentvaar en Ab van der Hilt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, nl. Bart Leentvaar en Ab van der Hilt.

Bart vervulde al vele jaren de functie van penningmeester. De laatste jaren bekleedde hij deze rol al ad interim, naarstig op zoek naar een opvolger. Dat laatste is nu dan gelukt. Wel blijft Bart aan als lid van de Wedstrijdcommissie.

Ab heeft de laatste 3 jaar de functie van secretaris vervuld, waarbij hij een zeer actieve rol had tijdens de fusiebesprekingen.

De VZBI bedankt beide bestuursleden voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij zijn in het zonnetje gezet met een mooi presentje en een prachtige bos bloemen.

Cadeau Ab

Afscheid Ab als secretaris

Cadeau Bart

Afscheid Bart als penningmeester

Cadeau

Afscheid Bart als penningmeester en Ad als secretaris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente nieuwsberichten

Definitief aflasten wedstrijddag 2020

Helaas  heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie het besluit moeten nemen om de wedstrijddag voor 2020 definitief af te lasten. Voor het eerst in haar geschiedenis vindt er geen wedstrijddag..

Lees meer

Twee nieuwe bestuursleden

In de ledenvergadering op 10 maart 2020 werden door het bestuur een tweetal nieuwe bestuursleden voorgedragen. Een nieuwe penningmeester – Maurice Luiten werkzaam bij MN. Een nieuwe secretaris – Trudie..

Lees meer

Annuleren BHV Wedstrijddag 2020

  Wegens het Corona Virus hebben wij moeten besluiten de BHV Wedstrijddag 2 april 2020 te annuleren.   Uiteraard volgt de VZBI  de richtlijnen van het RIVM en in navolging..

Lees meer